NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT یبوست روازاده

Not known Factual Statements About یبوست روازاده

Not known Factual Statements About یبوست روازاده

Blog Article

احساس میکنم (با عرض پوزش) مدفوع دم مقعد هست ولی چون خیلی سفت شده بیرون نمیاد.با وجود این ک هم سیلاکس خوردم هم شربت ملین هم دارو گیاهی و هم شیاف هموروئید زدم هم شیاف گلیسیرین، ولی هیچ فایده ای نداشته و ذره ای نرم نشده ک بتونم دفع حاجت کنم.

دوست عزیز باید برای بررسی علت به دکتر گوارش مراجعه کنید ممکنه مشکلی داخل رودتون وجود داشته باشه

استفراغ: استفراغ همراه با یبوست، می‌تواند نشانه‌ای از تجمع مدفوع باشد. تجمع مدفوع زمانی اتفاق می‌افتد که که یک توده بزرگ و سفت مدفوع در روده¬ی بزرگ گیر کند و نتواند به جلو حرکت کند. این مساله بسیار خطرناک است و نیاز به اقدام فوری دارد.

سلام من یه سوال دارم من چهارده سالمه و چند روز است دستشویی دفع مدفوع نمیتونم برم،من هروز مایعات ،ورزش،غذا های فیبر دار و ….

استرس، تغییرات روتین و شرایطی که انقباضات عضلانی روده بزرگ را کُند می کند یا تمایل به توالت رفتن را به تاخیر می اندازد نیز ممکن است منجر به یبوست شود.

پاسخ به  علی سلام دوست عزیز. قبلا تجربه ابتلا به یبوست یا آسیب به ناحیه نشیمنگاه رو داشتید؟

عضلات روده بزرگ در نهایت ضایعات را از طریق راست روده به بیرون می راند تا از بین بروند. اگر مدفوع به مدت طولانی در روده بزرگ باقی بماند، ممکن است سفت و سخت شود.

این بیماری در اثر کند شده حرکات روده و در نتیجه کند شدن سرعت حرکت مواد در کولون رخ میدهد که به موجب آن عملکرد دفع با اختلال همراه خواهد شد.

سلام من دو هفتس که از دارو های ضد اضطراب برگ سنا یبوست و ضد افسردگی استفاده میکنم بخاطر عوارضشون دچار یبوست شدم سی لاکس خوردم ولی جواب چندانی نگرفتم

این نکات را برای کمک به نوزادانی که در دفع مدفوع مشکل دارند، امتحان کنید:

اختلال عصبی و عضلانی در دستگاه گوارش (بسیاری از بیماری‌ها مانند دیابت، اسکلرودرمی، انسداد کاذب روده، بیماری هیرشپرونگ و سرطان یا تنگی روده بزرگ می توانند عملکرد عضلات و اعصاب روده بزرگ را دچار اختلال کنند.)

اطمینان حاصل کنید که کودکانی که شروع به خوردن غذاهای جامد می کنند، فیبر زیادی در رژیم غذایی خود دریافت می کنند.

یبوست یکی از مشکلات شایع در دوره بارداری است. حدود نیمی از خانم ها در دوران بارداری، به ویژه در سه ماهه سوم بارداری، دچار یبوست می‌شوند.

مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمی‌تریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنی‌توئین و کاربامازپین)

Report this page